Jaukajiem.Lv

    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forums » Izklaide » Humors » Anegnotes
    Anegnotes
    Davis SpaksPirmdiena,8:38 PM
    1
    Moderators
    • 8 Posti
    • 0 Dāvanas

    1. Klubā grib tikt 17 blondīnes, taču uz durvīm rakstīts "tikai no 18". Kas ir dumjāks par divām rudmatēm, kuras ceļ māju zem ūdens? -Divas blondīnes, kuras mēģina to nodedzināt. Ko darīt, ja blondīne met ar granātu? Izraut gredzenu un mest atpakaļ. Kāpēc blondīne piena paku atver jau veikalā? Tāpēc, ka uz piena pakas ir rakstīts "Atvērt šeit". Bija trīs draudzenes: divas gudras un viena blondīne. Kapēc blondīnes neēd banānus? Tāpēc, ka nevar atrast rāvējslēdzēju.
    2. Blondīne paliek stāvoklī, aiziet pie ārsta un jautā: "Dakter, vai tas tik tiešām ir manējais ?" Gribat no multimiljardiera klūt par miljonaru? -Iegadajies blondini! Blondīne un brunete iet pa celu. brunete saka rekur beigts putnins kur prasa kur un skatās debesīs Tikko kolēģis no skotijas atsūtīja vēstuli: ja segodņa videl TAKOE!! Ja segodņa videl blondinku-programista
    3. Tikko kolēģis no skotijas atsūtīja vēstuli: ja segodņa videl TAKOE!! Ja segodņa videl blondinku-programista.. Kāpēc Blodndīnes nekad nedraudzējas ar Čukčām? Jo tad viņas, čukču klātbūtnē izskatās dumjas... Kāpēc blondīnes nelaiž baznīcā? Jo tad,kad viņas nometas ceļos uz reiz atveras mute... Divas blondīnes stāv pieturā. Viena gaida 1. trolejbusu otra 3. Atnāk 13. trolejbus un aizbrac abas. Kas kopīgs kondzerviem ar Blondīni? -Viens atver, lieto vairāki. ?

    Forums » Izklaide » Humors » Anegnotes
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

Skatītākie raksti


Skatītākās filmas