Jaukajiem.Lv

    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forums » Izklaide » Spēļu industrija » GTA V nenoslēpt
    GTA V nenoslēpt
    Dāvis LīvmanisOtrdiena,10:16 PM
    1
    Boss
    • 47 Posti
    • 3 Dāvanas

    Kārtējo reizi atkal uzpeld jauna informācijas par GTA V. Izstrādātāji Rockstar Games un izdevēji Take-Two Interactive ir centušies laika gaitā pēdas slēpt, bet sekojot kārtējai informācijas noplūdei, ko šoreiz izraisījusi pārāk liela pļāpība, bet iepriekš arī analizētāju runas un pašu kompāniju darbinieku neuzmanība un nolaidība, turot GTA V tālāk no publikas redzesloka.

    Šoreiz GameSpot kontakti Take-Two Interactive video spēļu izdevniecībā ir apstiprinājuši, ka nākamā Grand Theft Auto franšīzes spēle jau labu laiku atrodas izstrādē un tai tiek veikti pēdējie pieskārieni kā minispēļu ievietošana. Kontaktpersona ziņo, ka tiek plānota 2012. gada izdošana. Turklāt spēles apjomi esot neizmērāmi.

    Diemžēl GameSpot kontakts neatklāja vairāk detaļu. Kaut gan jau pirms laika uzpeldēja ziņas par to, kā Rockstar Games algo aktierus, kas ierunātu spēles tēlus, tika reģistrētas aizdomīgas mājaslapas, izplatītāji sāka iekļaut spēli piedāvājumos. Kā arī jau ir minēts, ka spēles darbība risinās Losandželosas tipa metropolē, bet pirms tam tika baumots, ka darbība atkal norisināsies Maiami klonā Vice City.

    Jūlijā, gandrīz pirms gada, Connected Consoles atklāja, ka Rockstar North sāka meklēt darbiniekus, kuriem ir „pieredze, lai veidotu trešās personas darbības spēli.” Katrs zina, ka tādam spēles tipam kopš GTA III pieder visa Grand Theft Auto sērija. Kā arī jau toreiz izskanēja pieņēmums, ka spēles darbības norise ir paredzēta Losandželosas tipa metropolē.

    Novembrī Maiks Hikijs (Mike Hickey) no Janco Partners pilnā nopietnībā sāka runāt par to, kad tiks izdota nākamā GTA spēle un pat kādos apjomos un ar kādu peļņu to plāno tirgot.

    Februārī Take-Two reģistrēja vairākas mājaslapas un uzpeldēja pirmais CV, kurā aktieris Deklans Muvlijs (Declan Mulvey) minēja darbu pie GTA V. Viņš pēc tam noliedza, ka strādā pie GTA V, aizbildinoties ar darbu pie GTA IV, bet tika ātri noskaidrot, ka viņam ar GTA IV nav nekāda sakara.

    Aprīlī video spēļu mazumtirgotāju Gamestop Vācijas nodaļa pat ievietoja GTA V iepriekš izdošanai pasūtāmo spēļu sarakstā. Viņi kā izdošanas datumu minēja 2012. gada 15. janvāri.

    Apskatot visu laika gaitā noplūdušo informāciju, ir pavisam vienkārši veikt pāris secinājumus.

    Pirmkārt GTA V darbība visdrīzāk atgriezīsies GTA: San Andreas pasaulē, kurā tika atveidota Kalifornijas štata tipa teritorija.

    Otrkārt spēle atrodas izstrādes beigu stadijā, bet Rockstar Games nevēlas publiskot spēles izdošanas datumu, jo tāpat kā daudzām citām kompānijām, mūsdienās tiek vērota tendence, ka videospēles var vispār negaidīt sākotnēji paziņotajā datuma. Vairums spēļu tiek pārceltas vismaz vienu reizi.

    Turklāt Take-Two Interactive 2009. gada decembra sākumā piedzīvoja akciju vērtības kritumu, kad pēc Max Payne 3 pārcelšanas nācās paziņot investoriem par bēdīgo gada finanšu bilanci. Visdrīzāk kompānija nevēlas paziņot par spēles izstrādi, jo kompānijas akcionāri iespējamo izdošanas pārcelšanu uztvertu negatīvi, pārdodot akcijas un samazinot to vērtību. Tā vietā ir daudz loģiskāk turēt izstrādi noslēpumā, uzturot akciju cenas stabilitāti ar projektiem, kas nav tik svarīgi, un, esot gataviem paziņot par ilgi gaidītas spēles izdošanu, kas nevar izgāzties. Tādejādi Take-Two paceltu akciju vērtību un pēc tam atgrieztos pie iepriekšējās politikas ar stabilitāti, izdodot mazāk svarīgas spēles kā Red Dead Redemption, L.A. Noire vai arī slepenībā turēto Max Payne 3. Šādu politiku, kuras ietvaros nekoncentrējas uz turpinājumu izdošanu pats kompānijas prezidents Straus Zelniks (Strauss Zelnick) atklāja pagājušā gada decembrī.

    Paši Rockstar un Take- Two pārstāvji medijiem nebilst pilnībā ne vārda par spēles tēliem, norises vietu vai vispār par to, vai spēle ir izstrādē, bet GTA V ir skaidri atšifrējams, un var neprātot par tā eksistenci.

    Autors: Machukan @ gamevision

    Forums » Izklaide » Spēļu industrija » GTA V nenoslēpt
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

Skatītākie raksti


Skatītākās filmas