Jaukajiem.Lv

    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forums » Izklaide » Ziņu raksti » 2013. gada horoskops
    2013. gada horoskops
    Dāvis LīvmanisPiektdiena,11:25 AM
    1
    Boss
    • 47 Posti
    • 3 Dāvanas
    AUNS Gada sākums būs visnotaļ aktīvs un straujš, būsi uzņēmis konkrētu kursu uz kuru tad arī virzīsies ne mirkli neapstājoties uz vietas. Nekādi nespēsi pieņemt līdzgaitnieku sniegtos padomus, ticēsi tikai un vienīgi pats sev un savām spējām. Veiksmīgs laiks karjeristiem. Vari ņemt dalību kādā ar ārzemēm saistītā projektā, veidot jaunas sadarbības. Iespējams, šogad daudz laika pavadīsi komandējumos aizstāvot savas kompānijas godu. Vasarā centies izrauties kādu brīdi, lai nodotos pelnītai atpūtai. Kā gada sākumā, tā arī izskaņā vēlams atturēties no prāviem naudas tēriņiem, ieguldījumiem, jo tie diemžēl var izrādīties maldīgi.

    VĒRSIS Interesants un notikumiem bagāts gads. Iespējams, visas aktivitātes dalīsies tādās kā divās daļās. Nav izslēgts, ka grūtības sagādās spēja nodalīt privāto dzīves jomu no darba lietām, kas, protams, var novest pie dažādiem konfliktiem, strīdus situācijām. Vēlams būt vērīgam izvēloties sadarbības partnerus, sevišķi jau tad, ja tev pieder pašam savs privātais bizness. Pievērs vairāk uzmanības savam veselības stāvoklim, īpaši, ja tas liek par sevi manīt. Saudzē sevi un savus nervus no pārstrādāšanās! Vasaru un gada beigas vēlams izmantot, lai pēc iespējas vairāk atpūstos, nodotos izklaidēm, jo šajā laikā nav vēlams uzsākt neko jaunu.

    DVĪŅI Gada pirmie mēneši paskries nemanot. Vēlams pievērsties svarīgu notikumu risināšanai un visu lieko un nevajadzīgo atstāt uz vēlāku laiku. Nevelc līdzi jaunajā gadā savus pagātnes rēgus, tie tikai maisīsies tev pa kājām un traucēs uzsākt ko jaunu. Sirdī brīvajiem Dvīņiem pastāv lieliskas iespējas vasarā iepazīties ar savu īsto un vienīgo. Savukārt ģimeniskajiem zīmes pārstāvjiem var rasties doma par ģimenes pieaugumu. Svarīgi būs atturēties no asām diskusijām un strīdus situācijām, sevišķi jau attiecībās ar priekšniecību. Gada izskaņā pastāv iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm un gūt lielus panākumus savā darbības sfērā.

    VĒZIS Iespējams, gada pirmos mēnešus parādīsi savu īsto Vēzīša garu, būsi ierāvies sevī un pret visu attieksies ar īpaši emocionālu pieskaņu. Nav izslēgts, ka būsi nonācis dzīves krustcelēs un meklēsi iespējas, kā no tām tikt ārā. Tev būs jātiecas risināt arī sasāpējušie attiecību jautājumi. Kāds zīmes pārstāvis mainīs savu profesionālo jomu vai pat nolems uzsākt pats savu privāto biznesu. Kā allaž būsi draudzīgs un izpalīdzīgs, neatstāsi novārtā nevienu, kam nepieciešama palīdzība. Atvaļinājuma iespējas vēlams izmantot gada izskaņā, jo tad patiesi izjutīsi, ka esi tās godam nopelnījis ar aktīvu strādāšanu un sasniegumiem.

    LAUVA Tu nekādi nespēsi paciest ierobežojumus kā mājās, tā arī darba vietā, taču, nav izslēgts, ka gada pirmie mēneši tev noritēs atrodoties tieši šādā pozīcijā. Vēlams tik ļoti neņemt pie sirds sīkas kritiskas piezīmes no līdzcilvēkiem un vairāk noticēt saviem spēkiem un mērķiem. Tām Lauvām, kas vada savu privāto biznesu, vēlams vairāk vērības pievērst likumdošanai, nodokļiem, lai gada izskaņā nerastos pēkšņas problēmas. Privātajā dzīves jomā veiksmīgāk klāsies tiem zīmes pārstāvjiem, kas nesen uzsākuši veidot jaunas attiecības. Nebūtu vēlams veikt prāvus finanšu ieguldījumus vai tērēties neapdomīgi.

    JAUNAVA Visa gada garumā lielāku vērību vērsīsi uz materiālas dabas jautājumiem, to risināšanu. Nav izslēgts, ka meklēsi papildus peļņas iespējas. Kā jau Jaunavai tev patiks kritizēt citu veikumu nepamanot pat savas kļūmes. Iespējami dažnedažādi konflikti, strīdus situācijas. Gada pirmajos mēnešos vēlams atturēties no svarīgu lēmumu pieņemšanas, jo diemžēl tas viss var izrādīties diezgan maldīgi. Šogad daudz dosies ārpus dzimtenes robežām. Vari veidot jaunus kontaktus, meklēt sadarbības partnerus tieši ārzemēs. Kopumā gada otrā puse izvērtīsies veiksmīgāka par sākumu. Vairāk laika velti ģimenei un atpūtai.

    SVARI Kā jau Svaru zīmes pārstāvis – svārstīsies. Tev būs grūti nodalīt darbu no privātās dzīves jomas, tas, protams, radīs jukas kā vienā, tā arī otrā dzīves sfērā. Šoreiz vēlams sevišķi neņemt vērā līdzcilvēku sniegtos padomus, jo ir attiecīgas tēmas, par kurām tev pašam jātiek skaidrībā. Sirdī brīvajiem Svariem šī gada laikā pastāv lieliskas iespējas satikt savu īsto un vienīgo. Iespējams, pievērsīsies netradicionālām tematikām, aizrausies arī ar filozofēšanu. Visnotaļ veiksmīgs laiks tiem zīmes pārstāvjiem, kas saistīti ar radošajām profesijām. Gada izskaņa lieliski piemērota, lai nodotos atpūtai un izklaidēm pēc pilnas programmas.

    SKORPIONS Skorpionam šī gada pirmie mēneši aizritēs visnotaļ saspringti. Būsi iegrimis darbos tiktāl, ka nemanīsi kā paskrien laiks. Varbūt privāto dzīves jomu būsi nostādījis otrajā plānā, kas, protams, aizskars tavu otro pusīti un radīs ne vienu vien strīdu, konflikta situāciju. Sākot no vasaras vari aktīvi ņemt dalību sevi interesējošās tematikās, uzsākt varbūt ko jaunu un pilnīgi neierastu. Sevišķi veiksmīgs šis gads izvērtīsies tiem Skorpioniem, kas saistīti ar radošajām profesijām. Ziemas periods veiksmīgs materiālas dabas jautājumu risināšanai. Tuvojoties gada izskaņai aktīvi sāksi plānot brīvdienu plānus un kā labāk izmantot savas atvaļinājuma iespējas.

    STRĒLNIEKS Neskatoties uz to, ka tu allaž esi uz pozitīvas un visnotaļ aktīvas nots gada sākums diemžēl tā neuzsāksies. Iespējams, kāda notikuma iespaidā nebūsi pietiekami pārliecināts par sevi, savām spējām uz līdzcilvēku fona. Tevi satrauks nākotnes jautājumi, kā arī pēc tavām domām pārlieku mazie ienākumi. Kāds zīmes pārstāvis meklēs iespējas gūt papildus peļņu. Vēlams vairāk ņemt vērā savu intuīciju un rīkoties ar to saskaņā. Esi vērīgs slēdzot jaunus līgumus, veidojot kontaktus, kā arī uzsākot dažādas saistības. Augustā iespējamas kardinālas pārmaiņas tavā ikdienas dzīvē. Sirdī brīvie Strēlnieki gada izskaņā iepazīsies.

    MEŽĀZIS Čūskas gads tev uzsāksies uz visnotaļ pozitīvas un gaišas nots. Būsi uzņēmis spēkus jaunam gadam un jaunu mērķu sasniegšanai. Aktīvi darbosies ne mirkli nestāvot dīkstāvē. Jaunu lietu uzsākšana vēlama sākot ar pavasara mēnešiem. Īpaša vērība jāpievērš materiālas dabas jautājumiem, to risināšanai. Nebūtu vēlami prāvi ieguldījumi, kā arī lieli pirkumi, sevišķi, ja neesi pārliecināts par to lietderību. Neatstāj novārtā savu privāto dzīvi, ģimeni. Gada pēdējos mēnešos tev var pavērties lieliskas iespējas izpausties un pierādīt sevi plašākai sabiedrībai. Kāds Mežāzis būs nobriedis ģimenes pieaugumam.

    ŪDENSVĪRS Tev šis gads iesāksies aktīvi, jau pirmajos mēnešos būsi nobriedis paveikt kādu no saviem mērķiem. Vēlams vairāk pievērst uzmanību savam veselības stāvoklim un nepārpūlēt nervus tieši risinot darba pienākumus. Visnotaļ veiksmīgs izvērtīsies tieši marta mēnesis, sevišķi risinot privātas dabas jautājumus. Kāds zīmes pārstāvis būs nolēmis iestūrēt laulības ostā, cits plānos ģimenes pieaugumu. Daudz sava brīvā laika veltīsi domubiedru grupu apmeklējumiem, hobiju, vaļasprieku pilnveidošanai. Nav izslēgts, ka dosies kādā izbraucienā ārpus dzimtenes robežām, lai paplašinātu savu redzesloku.

    ZIVIS Gada sākums nebūs no tiem spožākajiem, taču ar laiku viss nokārtosies un ieies ierastajās sliedēs. Atturies no pārliekiem izdevumiem un tēriņiem, sevišķi, ja tie nav primāri. Aizņemtajiem zīmes pārstāvjiem pastāv lieliskas iespējas iestūrēt laulības ostā. Gados jaunākās Zivis varbūt nolems beidzot nostabilizēties savā ikdienas dzīves ritējumā. Sākot no oktobra mēneša īpaši veiksmīgs laiks jaunu lietu uzsākšanai. Kāds zīmes pārstāvis pat nolems uzsākt pats savu privāto biznesu. Lielu vērību pievērsīsi domu spēkam, jo atklāsi, ka tas tīri labi strādā. Veiksies, īpaši jau radošajiem zīmes pārstāvjiem.

    © apollo.lv

    Forums » Izklaide » Ziņu raksti » 2013. gada horoskops
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

Skatītākie raksti


Skatītākās filmas