Jaukajiem.Lv

    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forums » Izklaide » Ziņu raksti » Pabeigta TV3 un LNT apvienošana
    Pabeigta TV3 un LNT apvienošana
    Dāvis LīvmanisOtrdiena,9:53 PM
    1
    Boss
    • 47 Posti
    • 3 Dāvanas
    Skandināvijas koncerns "MTG Broadcasting AB" (MTG) ir pabeidzis televīzijas kanālu TV3 un Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT) konsolidāciju, apvienojot abu telekanālu administrācijas, aģentūrai BNS pastāstīja TV3 īpašnieces MTG vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš.

    Viņš norādīja, ka LNT administrācija ir pārcelusies uz MTG Baltijas televīzijas raidīšanas centru Dzelzavas ielā 120G un strādā kopā vienā organizācijā ar līdzšinējo TV3 administrāciju.

    "Administrācijas pārvākšanās notika pakāpeniski augustā un septembrī. Elijas ielā 17 [LNT telpās] turpinās strādāt LNT ziņu dienests un autorraidījumu ražošanas nodaļa," sacīja Ozoliņš.

    Jau vēstīts, ka Konkurences padome janvārī saņēma MTG ziņojumu par apvienošanos, MTG iegūstot 100% LNT akciju no uzņēmuma "Neatkarīgie nacionālie mediji". Padome maijā atļāva apvienoties MTG ar LNT, taču paturēja tiesības līdz 2017.gada beigām likt apvienošanās dalībniekiem daļu savu aktīvu pārdot. Izvirzīti arī vairāki citi nosacījumi, kam MTG piekrita.

    Iepriekš MTG minējis, ka pēc apvienošanās plāno saglabāt LNT un TV5 programmas, kā arī to pamata raidījumus. Pēc apvienošanās plānots veikt ieguldījumus LNT satura kvalitātes uzlabošanā, pastiprinot programmu ar informatīvajiem raidījumiem, savukārt TV3 specializēsies uz izklaides raidījumiem.

    Pirms apvienošanās MTG Latvijā realizēja izšķirošu ietekmi pār "TV3 Latvia", "Viasat" un "Star FM". Savukārt LNT ir izšķiroša ietekme "TV5", "Latvijas Ziņu kanālā" un "Mūzikas kanālā".

    Avots - http://www.ltv.lv/zinas.....a15194

    Forums » Izklaide » Ziņu raksti » Pabeigta TV3 un LNT apvienošana
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

Skatītākie raksti


Skatītākās filmas